Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Asus Rog Strix Z490-I Gaming

Skrevet af Heini Nielsen | 23-10-2020 20:03 | 1910 visninger | 5 kommentarer, hop til seneste


En lille størrelse, men sammenlignende features og ydelse i forhold til et ATX bundkort. Vi skal i dag se på et mini ITX bundkort fra ASUS, et ROG STRIX Z490-i Gaming. Jeg ser ikke mange mini-ITX bundkort i dag, hvorfor det er endnu mere interessant at se, at markedet for mini-ITX bundkort stadig er relevant for den seriøse gamer! ASUS ROG STRIX Z490-i Gaming er ikke kun lille, men ASUS har også tænkt på det æstetiske udseende, som virkelig er et flot bygget bundkort.
Trods den kompakte form faktor, loves der stadig masser af features og stor ydelse. ASUS ROG STRIX Z490-i Gaming fås til en Premium pris, hvorfor jeg har store forventninger til, om prisen passer med hvad du får. Læs hele artiklen her!
 
#1
MichaelMH
Juniorbruger
24-10-2020 13:09

Rapporter til Admin
Det er sgu dejligt at se, at I har fået godt gang i tests igen :) Der er en lille ting i mente her, som I kan overveje at undlade en anden gang. Nemlig at ligge hardwaren ovenpå den antistatiske pose. En antistatisk pose er lavet af et materiale med en elektrisk ledende overflade, som sikrer, at den statiske elektricitet ikke kommer ind i posen. Men posen er til gengæld meget elektrisk ledende på ydersiden :) Det såkaldte Faraday cage. Citat: "Et faradaybur er et rumligt indelukke, som har en elektrisk ledende overflade."
--
#2
Murphs
Ny på siden
24-10-2020 13:54

Rapporter til Admin
#1 Det er så irrelevant. Så længe personen har rørt ved posen inden denne ligger kortet over på posen vil de have samme potentiale.
--
[email protected] | Z390-i STRIX | 2060 STRIX [email protected]
#3
wazer^
Semi Nørd
24-10-2020 14:41

Rapporter til Admin
Du kan sagtens rende 5ghz og det mere med luft køling også, men den cpu du tester med af bin kvalitet er noget af det værste jeg har set, en SP på 57?, det er godt nok en mandags model af cpu du har fået fat i der.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#4
MichaelMH
Juniorbruger
25-10-2020 00:40

Rapporter til Admin
#2 Enig i den forstand at man kan aflade posen ved at røre den og derved selv være problemet. Uenig i udtalelsen om at det er ligegyldigt, når man er et hardware testsite ;) Så er man efter bedste overbevisning "frontfigur" for, hvordan tingene gøres rigtigt. Men det behøver vi heldigvis ikke at være enige omkring ??
--
#5
Kaw175
Bruger
25-10-2020 07:48

Rapporter til Admin
Synes godt de her reviews kunne være lidt mere objektive forhold til brug af tillægsord. end konstant at tillægge hver en sætning et tillægsord, om hvor fantastisk hver detalje er. Det på alle jeres produkt test. Ved ikke om i regner med det giver plus point ved producenten men det virker bare så utroværdigt at læse :/ Sidst, så lige det her review virker mere som en udviddet specifikations liste end andet. RIS/ROS Vh. - Kasper
--
2+2=5 - Kasper

Opret svar til nyheden: Test af Asus Rog Strix Z490-I Gaming

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning