Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Køb og Salg \ Hardware \ Grafikkort

S: EVGA GTX 1050 Ti SSC (Salg/Vurdering)

Af Ny på siden rackcitybitch | 08-01-2018 15:30 | 1304 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Folkens Jeg har tidligere haft succes herinde med en kombi-tråd, altså en slags "smid-din-vurdering-eller-smid-et-bud"-tråd, så denne succes ønsker jeg at gentage. Jeg står med et GTX 1050 Ti fra EVGA (SSC udgaven). Det drejer sig præcist om følgende kort. https://www.computersalg.dk[...] (Hvorfra jeg også har købt det). Hvad mener i sådan en fætter kan være værd? Og er der evt. en som kunne tænke sig at købe det? Kortet kommer selvfølgelig i original emballage med alt. (Selv "propperne" på portene på bagsiden og et ubrugt EVGA-emblem til montering på kabinettet.) Edit: Tænkte jeg lige ville smide grundlaget for mit salg op. Kortet er købt juni sidste år hos Computersalg fordi jeg havde en hjemme-server jeg ønskede at konvertere til en mini-gamer. Jeg fandt så det kraftigste kort jeg kunne, som ikke krævede ekstern strøm. Hvis der sidder nogen som er bekendt med Dota 2 kan følgende måske give jer en ide om, hvor mange timer kortet har på bagen: Det har bragt mig til level 14 i Dota 2. Jeg stoppede dog med at spille hen mod jul og savner i øvrigt min server (da jeg ikke anvendte den som server i dens gaming-karriere grundet operativsystemet). Kortet har aldrig været overclocket og er ifølge min vurdering i god stand. Det har åndet filtreret luft, så det er praktisk talt støvfrit og er i det hele taget bare i en rigtig fin tilstand, der ikke vil skuffe! (Det skal man jo sige :) )
--
#1
pickbox
Ny på siden
08-01-2018 16:32

Rapporter til Admin
Vil gerne byde 1000kr.- vi deler fragten :)
--
#2
fuerzzz1
Junior Supporter
08-01-2018 16:38

NemID valideret

Rapporter til Admin
God salgs-gas. Sådan et kort er fint hvis ens PSU ikke har de ekstra stik. Et nyt tilsvarende kort er til 1199 i Dataworld. Men købe et mere end 6 mdr gammelt kort for at spare 150 kr? 800 ville være rimeligt. Men sælg til #1 ;)
--
RyZen 1700, 16 gb ram, 1060 GFX,Stor SSD er kommet så nu ca 750 GB SSD ;)
#3
rackcitybitch
Ny på siden
08-01-2018 18:05

Rapporter til Admin
#1 Hej pickbox, tak for dit bud. Hvis ikke du pr. ovenstående post har ændret mening vil jeg gerne tage imod det - og tilmed betale fragten. Havde selv overvejet en køb-nu pris på de 1000 kr. da jeg oprettede mit indslag. #2 Hej fuerzzz1, tak for dit input. Lidt salgsgas skal den vel have. Det tjener dog det formål at forklare lidt nærmere om standen, da jeg fra andre tråde kunne se at de interesserede folk om kort havde været overclocket og fx brugt til crypto-mining. Det er ikke for at kritisere selve tallet fra din vurdering, men jeg synes ikke dine argumenter for denne virker fuldstændig retfærdige. Kan godt se at hvis man benytter sig af prissammenligning kan man godt finde et billigere fra ny end hvad jeg selv har givet, men synes dog også det er værd at bemærke at du her sammenligner Danmarks billigste kort med et premium kort. Jovist er chippen stadigvæk en 1050 Ti'er, men mon ikke der er lidt forskel på kvaliteten?, her tænker jeg især på køleren der er monteret. Apropos salgsgas, selv på din præmis om den direkte sammenlignelighed ville jeg ikke kalde en besparelse på 1199 kr. - 1000 kr. for 149 kr. Som sagt, ikke noget imod dit input med vurderingen som et tal, men personligt ser jeg lidt anderledes på omstændighederne vedr. de forskellige fabrikanter og modeller. Synes du fremstiller det lidt som en "snyd #1 og sælg mens du kan"-situation jvfr. "Men sælg til #1 ;)", hvilket jeg ikke synes virker hverken helt gennemtænkt eller fair.
--
Sidst redigeret 08-01-2018 18:08
#4
Tracyfox
Monsterbruger
08-03-2018 18:02

NemID valideret

Rapporter til Admin
Er kortet stadigvæk til salg? Er selv fra Aalborg, så kan godt komme efter det.
--


ANNONCE